epätrendikäs ruokablogi

Trendikkyydestä viis, kunhan ruoka maistuu hyvältä ja tuoreiden raaka-aineiden oma maku on tunnistettavissa mausteidenkin alta

21 Helmikuu 2018

Suomessa on nyt 27 Michelin -ravintolaa

18 Helmikuu 2018

Paahdettu porkkana-fenkolikeitto

17 Helmikuu 2018

Vuoden ruokahuijaus - Årets matbluff 2017

15 Helmikuu 2018

Sieniragu ja kahden maissin polenta

11 Helmikuu 2018

Ajatuksia laskiaispullista ja muista klassikoista

9 Helmikuu 2018

Kaikki mateesta: madekeitto, mademuhennos, mäti, maksa jne

8 Helmikuu 2018

Kukkakaalia ja karitsanlihapyöryköitä

6 Helmikuu 2018

Ankimo eli japanilainen herkku mateen maksasta

4 Helmikuu 2018

Kalakroketit mateesta, sitruunamajo ja vihreä muusi

2 Helmikuu 2018

Ankanrinta-veriappelsiini-punajuurisalaatti

31 Tammikuu 2018

Bataatti-aurajuustovuoka ja kolmen pippurin kanakastike

29 Tammikuu 2018

Turskafileetä misokastikkeessa

27 Tammikuu 2018

Minipannukakuista ihana jälkiruoka

25 Tammikuu 2018

Borssikeitto siskonmakkaroista

21 Tammikuu 2018

Lindströmin papupihvejä ja feta-perunamuusia

19 Tammikuu 2018

Sitruspäärynät ja kinuski-mascarponevaahto

17 Tammikuu 2018

Uuniperunaa, ravunpyrstöjä ja tillimajoneesia

16 Tammikuu 2018

Suomen 50 parasta ravintolaa 2018

14 Tammikuu 2018

San Choy Bau 生菜包 eli possua salaattikääreessä

13 Tammikuu 2018

Quesadillaa, salsaa ja guacamolea

11 Tammikuu 2018

Portugalilainen kastanjakeitto ja jauhelihapasteijat

9 Tammikuu 2018

Kedgeree, Intiasta Britanniaan

5 Tammikuu 2018

Suolakaramellimuffinit, passionkastiketta ja muuta herkullista

3 Tammikuu 2018

Tryffelirisottoa, hummeria ja salviavoita