22 Helmikuu 2018

Info

Parhaat Ruokablogit on yksityisessä omistuksessa oleva premium -sivusto, joka kerää yhteen Suomen parhaimmat ruokablogit. Sivusto on laadukas ja suunniteltu hakukonelähtöisesti. Osittain tästä johtuen Parhaat Ruokablogit on saavuttanut lyhyessä ajassa yllättävän hyvää hakukonenäkyvyyttä.

Palvelun tarkoitus on tarjota parasta mahdollista näkyvyyttä kulloinkin parhaimmalle blogille. Blogien paremmuusjärjestykseen ei voi vaikuttaa, vaan se määräytyy reaaliaikaisesti taustalla toimivan algoritmin mukaan.

Palvelua ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Tavoitteemme on tarjota Suomen aktiiviselle ruokayhteisölle paras mahdollinen paikka saavuttaa lisää näkyvyyttä omalle toiminnalle, seurata yhteisön muiden toimintaa, sekä toimia herkullisena idea-, resepti- ja ravintolamaailmana.

Lisäämällä Parhaiden Ruokablogien bannerin sivustolle, parannat meidän näkyvyyttä, sekä sitä kautta vahvistat oman blogisi ja koko yhteisön näkyvyyttä hakukonemaailmassa. Tästä syystä linkittäminen kannattaa.

Blogien paremmuusjärjestys

Parhaat Ruokablogit järjestää kaikki mukana olevat blogit algoritmin mukaan paremmuusjärjestykseen. Algoritmi elää sivuston elinkaaren aikana käytettävissä olevan tiedon mukaan.

Tällä hetkellä blogien sijoitukset määräytyvät viimeaikaisen aktiivisuuden ja artikkeleiden saaman suosion (Parhaat Ruokablogit sivuston sisällä) mukaan. Aktiivisuus tarkoittaa julkaisujen lukumäärää tietyn ajan sisällä, sekä uusimman artikkelin ikää suhteessa nykyhetkeen. Lisäksi artikkeleiden kuva vaikuttaa saatuihin laatupisteisiin. Eri parametreillä on oma painoarvonsa, jotka yhdessä asettavat blogit lopulliseen järjestykseen.

Miksi blogini on mukana sivustolla ilman ilmoitusta

Seuraamme kotimaista ruokabloggausta ja olemme lisänneet blogeja sivustolle oma-aloitteisesti. Blogeja lisätään mukaan koko ajan. Tällä hetkellä Parhaimmissa Ruokablogeissa mukana olevat blogit on listattuna sivuston alaosassa. Myöhemmin blogeille on tulossa oma osionsa sivustolle.

Haluan blogini pois listauksesta

Jos haluat blogisi pois listauksista, lähetä vapaamuotoinen viesti yhteydenottolomakkeella.

Lisää blogiisi linkkibanneri

Lisää blogiisi seuraava koodi haluaamaasi paikkaan ja saat Parhaimpien ruokablogien linkkibannerin näkyviin. Bannerin lisääminen kannattaa, sillä se tuo blogiisi lisää lukijoita.

Parhaat ruokablogit

    
<a href="http://www.parhaatruokablogit.fi/">
  <img src="http://www.parhaatruokablogit.fi/logo.png" alt="Parhaat ruokablogit" width="150" />
</a>
      
    

Terveisin, Aleksi Sutela
parhaatruokablogit@gmail.com