Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Hävikkiherkkuja teemaviikon kunniaksi

11 Syyskuu 2018

Selailin vanhoja päivityksiä ja niistä löytyi monta ”hävikistä herkuksi” –reseptiä. Edes kivikovaksi korpuksi kuivunutta patonkia ei tarvitse heittää pois (jos korppujauhoja on jo riittävästi), vaan siitä saa tehdyksi omenapiirakan. Perunamuusista tehdään leipää ja risotto käytetään firttiherkkujen pohjaksi. Tässä muutamia parhaita viime vuosien ”hävikki”ruokia. Klikkaamalla ruoan nimeä pääset reseptiin.

hävikistä herkuksi Jälkiruoka keitot leipä Liha pasta

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »