Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Sorsaterriiniä ja punasipulihilloketta

21 Syyskuu 2018

Sorsan sijasta tähän reseptiin voi käyttää muitakin riistalintuja, jos metsästäjäperheessä sellaisia sattuu olemaan käsillä. Kaikki sorsaresptimme löytyvät klikkaamalla tätä linkkiä. Sorsaterriiniä ja punasipulihilloketta paahdetulla leivällä vaaleahkoa leipää (paahtoleipä, maalaisleipä tai briossi) hiukan voisulaa lämmintä sorsaterriiniä vajaan sentin paksuisina viipaleina lämmintä punasipulihilloketta tuoreita timjaminlehtiä Leikkaa leivästä tarvittava määrä viipaleita, poista reunat ja paahda leivät. Sivele ohuelti voisulaa terriiniviipaleille. Lämmitä punasipulihilloke ja terriiniviipaleet.

Amuse bouche kausiruoka Liha lintu pikkusuolaista punasipuli Riista sorsa terriini

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »