Lyhyenä hetkenä

Puolikuivia tarinoita ruoasta, reissuista ja vähän rakkaudestakin.

16 Helmikuu 2018

Helsingin helmiä: Ravintola Carelia + EatFinland-arvonta!

14 Helmikuu 2018

Ystävänpäivä – siirappia, sydämiä ja suuria tunteita

11 Helmikuu 2018

Makaronilaatikko ilman ketsuppia, kiitos!

9 Helmikuu 2018

Tyhjätasku tunturissa – halvalla Lappiin ja takaisin

7 Helmikuu 2018

Lounastunnilta lainattua – katkelmia, kuulumisia ja kirosanoja

5 Helmikuu 2018

Kansallisrunoilijan uudet vaatteet – helpot Runebergin leivokset

2 Helmikuu 2018

Hipattoman helmikuun papu-munakoisopasta

26 Tammikuu 2018

Bistro Manu – illallisella konstailemattomassa kortteliravintolassa

22 Tammikuu 2018

Nälkäkiukku kuriin – terveellinen ja täyttävä aamiainen

12 Tammikuu 2018

Purjo-fenkolirisotto – kokkausta Montenegron maisemissa

9 Tammikuu 2018

Kristillinen kasvattaja, luottoaikuinen vai lahja-automaatti?

7 Tammikuu 2018

Matkasuunnitelmia ja -haaveita vuodelle 2018

4 Tammikuu 2018

Teetä, skonsseja ja kuninkaallisia kyyneleitä

2 Tammikuu 2018

Suurennuslasin alla: Vuosi 2017

29 Joulukuu 2017

Uuden vuoden juhlaruokaa: täytetty nieriä ja peruna-sitruunavoi

28 Joulukuu 2017

Entisten vaimojen vinkit vuodenvaihteeseen – kylmää kuohuvaa ja paistettua brie-juustoa

23 Joulukuu 2017

Viime hetken ruokalahja: suklaasalami