Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Sorsaa Wellington on erilainen sorsapaisti

19 Syyskuu 2018

Wellington ei ole tässä tapauksessa mitään pikaruokaa, joten kun nämä oli tarkoitus nauttia sunnuntaina, tein tarpeelliset esivalmistelut lauantaina. Ensin leikkasin kahdesta pulleasta sorsasta täkkälihat (rintalihat) ja irrotin niistä nahan. Rangoista M alkoi keittää riistalientä kastiketta varten. Jos ei oltaisi tarvittu sorsalientä (paahdetaan rangat, keitetään pitkään, siivilöidään, jäähdytetään, kuoritaan rasva jne), wellingtonit olisi voitu tehdä huomattavasti nopeammalla aikataululla. Liemestä ja rangasta eroteltujen lihojen käytöstä enemmän seuraavassa päivityksessä.

kausiruoka lintu Riista sorsa wellington

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »