Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Gulassikeitto

30 Marraskuu 2019

Unkarilainen gulassikeitto on suorastaan keittojen klassikko. Oikea gulassikeitto valmistetaan naudanlihasta ja juuret juontavat karjanpaimeniin, jotka tekivät avotulella hauduttamalla sakeaa ja maukasta keittoa. Suomessa usein tarjotaan gulassina pataruokaa, joka oikeasti on ruokaa nimeltä pörkölt. Pörkölt taas yleisesti tehdään porsaan lihasta. Poika ja hänen tyttökaveri olivat iltavuorossa ja itselläni oli vapaapäivä, joten minulla ei ollut mikään kiire ruuanlaitossa.

Keitto Liha nauta Pääruoka unkari

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »