Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Portterissa haudutettua hirven potkaa

3 Joulukuu 2019

Meillä molemmilla sattui vapaa viikonloppu, joten se meni siivoillessa ja hyviä ruokia suunnitellessa ja niitä tehdessä. Pakasteesta löytyi hirven luuttomia potkia ja niitä haudutettiin portterissa padassa muutama tunti. Meillä pata onkin näin talvella kovassa käytössä. Ainekset: 600g hirven potkaa luuttomana 33cl portter olutta 2kpl sipulia 2kpl porkkanoita 1kpl juuripersiljaa 150g selleriä 125g leipäjuustoa 3rkl riistafondia 10kpl mustapippureita 10kpl katajanmarjoja 0,5dl karpaloita Voita Suolaa Ohje: Poista potkalihoista mahdollinen kalvo ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Ruskista lihapalat voissa ja kaada pataan.

hirvi Liha olut Pääruoka pata Riista Portter

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »