Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

MARRASKUUSSA KERÄÄNNYTÄÄN LIHAPATOJEN ÄÄRELLE

1 Marraskuu 2021

Tai tarkemmin sanottuna palataan pohtimaan lihan sous vide -kypsennyksessä tapahtuvia muutoksia. Sous vide -kypsennys on siirtynyt ravintoloiden ja kaikkein intohimoisimpien ruokaharrastajien keittiöistä pikku hiljaa osaksi – jos nyt ei ihan keittiön vakiovarusteeksi, niin ainakin – aika tavalliseksi kypsennysmenetelmäksi ruoanlaittoa harrastavien ihmisten työkalupakkia. Se näkyy muun muassa siinä, että sous vide -laitteita voi ostaa jo ihan...

Lihat ja kalat sous vide

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »