Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

SOUS VIDE JA KYPSENNYSAIKA

14 Marraskuu 2021

Viisitoista sous vide –kypsenyksestä kiinnostunutta – noin puolet Helsingissä ja toinen puolisko Turussa – kokoontui marraskuisena maanantai-iltana pohtimaan kypsennysajan merkitystä sous vide –kypsennetyn lihan kypsennyslaatuun. Oli nimittäin jossakin somen uuumenissa alkanut kiertää huhu, ettei sillä kypsennysajalla ole niin merkitystä lopputuleman suhteen. Että esimerkiksi kypsennyshävikki riippuu käytännössä vain kypsennyslämpötilasta, ja kypsennysajan merkitys on marginaalinen. Ymmärrän tämän...

Lihat ja kalat

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »