Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Viiriäistä ja viikunaa

6 Helmikuu 2020

Tämä annos ideoitiin ja toteutettiin jo viime syksynä viikunoiden ollessa parhaimmillaan. Viiriäinen saatiin lahjaksi ja pohdiskelun jälkeen päädyin yhdistämään sen maa-artisokkaan, salviaan ja savupekoniin. Viiriäisestä oli valmiiksi poistettu luut, joten valmisteluiksi jäi vain rintafileiden ja koipien leikkaaminen erilleen sekä koipiluun siistiminen. Maustetaan valmiit palat suolalla. Paistetaan kuumalla pannulla salviaöljyssä nopeasti niin, että nahka on kullanruskea ja rapea ja sisus vielä hieman pinkki.

Liha maa-artisokka Pääruoat viiriäinen pyre siipikarja

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »