Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Nieriää, paksoita ja vihreää nahm jim -kastiketta

17 Helmikuu 2020

Nieriä: suolaus ja nopea paisto pannulla Paksoi: Paisto pannulla hitaasti niin, että varret ehtivät pehmetä mutta lehdet eivät mene ylikypsäksi. Salaatti: Herneenversoja ja korianteria, kastikkeena nahm jim Vihreä nahm jim -kastike tehty Tomi Björckin Farang-kirjan ohjeeseen nojaten, mutta hieman pienemmällä määrällä chiliä. Alkuperäinen ohje: 2 valkosipulinkynttä 2 korianterinjuurta 1 pieni vihreä chili 3 pitkää vihreää chiliä 2 cm pala kuorittua inkivääriä 2 dl limemehua tuoreista limeistä 3 rkl palmusokeria 3 rkl kalakastiketta 1 rkl merisuolaa Valkosipulit, korianterinjuuret ja inkivääri pienemmiksi ja mortteliin suolan kera. Hakataan tahnaksi ja lisätään paloitellut chilit, hakataan tasaiseksi ja lisätään palmusokeri. Kun sokeri on...

Kala nieriä Pääruoat

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »