Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Naudan hanger steak, misoa ja sieniä

29 Helmikuu 2020

Hanger steak: Suolattu ja hierottu pintaan vaaleaa misoa. Sous videssä 55 asteessa 4 tuntia. Pinnat viimeistelty pannulla ja leikattu lihassyiden vastaisesti. Sienet: Aasialaisten sienien lajitelma haettu etno-kaupasta. Paistettu simppelisti pannulla voissa ja maustettu suolalla Marinoidut retiisit: Pilkotut retiisit marinoitu yön yli riisiviinietikasta, sokerista ja suolasta kiehautetusta liemessä (6 osaa, 3 osaa, 1 osa - suhteet suurinpiirtein vastaavat kuin sushiriisin maustamiseen) Misovoiemulsio: Nopeasti pienessä kattilassa kasattu vaaleasta misosta, vedestä ja vähän kerrallaan lisätystä voista.

Liha miso nauta Pääruoat retiisi sienet hanger steak

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »