Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Naudan sisäfilettä, kukkakaalia, sous vide purjoa ja purjotuhkaa

23 Helmikuu 2020

Naudan sisäfile: Maustettu suolalla, paistettu pinnat pannulla ja viimeistelty uunissa. Paksut pihvit laitan yleensä sous videssä, koska uloimmat pinnat tuppaavat menemään yli kuten tälläkin kerralla, mutta sous videssä oli purjot kylvyssä Kukkakaalipyre: Kukkakaali (n. puolikas) pilkottu pieneksi ja keitelty miedolla lämmöllä maidossa pehmeäksi. Tehosekoittimessa pyreeksi suolan ja voinokareen kera. Sous vide purjot: Purjon valkoinen osa paloiteltu n.

kukkakaali Liha nauta Pääruoat purjo sisäfile pyre

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »