Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Inspiraatiot: The Food Lab

2 Maaliskuu 2020

Inspiraatio-postauksessa esittelen lyhyesti inspiraation lähteitä (pääsääntöisesti kirjoja) joista olen oppinut uutta tai saanut ideoita annoksiin. Näistä ensimmäinen on hiljattain lukemani J. Kenji Lopez-Altin The Food Lab. The Food Lab on tieteellisen testauksen pohjalta kasattu kokoelma reseptejä, joissa hyödynnetään J. Kenji Lopez Alt on kokki ja ruokakirjailija, joka aloitti työuransa kemian parissa laboratosiossa ja päätyi loppujen lopuksi ammattikeittiöiden kautta unelmatyöhönsä testaamaan ruoanlaittotekniikoita ja niiden vaikutuksia lopputulokseen.

kirjat inspiraatiot

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »