Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Kampasimpukkaa, hernettä ja fenkolia

2 Helmikuu 2020

Kampasimpukat: paistettu pannullu, viimeisteltu sormisuolalla Hernepyre: pakasteherneet kiehautettu suolatussa vedessä, soseutettu ja puristettu siivilän läpi. Viimeistely suolalla ja voinokareella. Fenkolivaahto: paloiteltua fenkolia kiehautettu pienessä määrässä maitoa, soseutettu kevyesti sauvasekoittimella ja jätetty uuttumaan n. 1. 5 tunniksi (olisi saanut uuttua mieluiten vaikka 12 tuntia, mutta aikaraja tuli vastaan).

Alkupalat kampasimpukka

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »