Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Ankanrintaa ja appelsiinia

1 Helmikuu 2020

Klassikkomakujen äärellä eli oma versio Duck a l'Orange. Ankanrinta: paistettu pannulla, levon jälkeen sisälämpötila 55 astetta. Porkkanapyre: porkkanat raastettu ja keitetty maidossa suola kera. Pyre tehosekoittimessa ja sen jälkeen vielä siivilän läpi. Salaatti: Appelsiinilohkoja kalvot poistettuna ja ohueksi siivutettuina, fenkolia ohueksi siivutettuna, rucolan lehtiä ja kevyt vinaigrette appelsiinimehusta, oliiviöljystä, sherry-viinietikasta ja ripauksesta suolaa.

ankka Liha Pääruoat

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »