Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Parsavelouté

16 Maaliskuu 2018

Viikko sitten silmiini osui nippu meksikolaista vihreää parsaa Lidlissä ja olihan sitä pakko ostaa. Vihreä väri on niin koukuttava, varsinkin näin kevään kynnyksellä. Veloutéksi nimitetään Ranskassa sekä vaaleita kastikkeita että soseutettuja paksuja keittoja, joissa suurusteena on käytettu beurre maniéta (voi-vehnäjauhosekoitusta). Silkinpehmeä keitto toisin sanoin. Tässä keitossa käytin perunaa ja tuorejuustoa suurusteen sijaan.

Alkuruoka helppo Juusto Keitto mikroversot nopea pääsiäinen parsa parsakeitto Vihannekset vihanneskeitto

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »