Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Vorschmack jauhelihasta

10 Kesäkuu 2019

Ulkonäöstä tuli lähinnä mieleen 80-luvun kouluruokalan hiutalejauhelihakastike, joka maistui eltaantuneelta rasvalta. Tämä kastike ei kuitenkaan maistunut rasvalta ollenkaan, vaan oli ihanan suolaista. Sopi tosi hyvin uusien perunoiden kanssa. Ainekset: 1 sipuli 4 valkosipulinkynttä 400 g lampaan jauhelihaa 400 g naudan jauhelihaa 3 rkl tomaattipyreetä 2 rkl sinappia 12 anjovisfileetä 5 dl lihalientä 2 tl anjovispurkin lientä 1 tl mustapippuria ¾ tl suolaa Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Silppua anjovikset.

Jauheliha Kala Lammas nauta

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »