Parhaat Ruokablogit

Keittotaiteilua

Barbecue-nyhtönauta

14 Tammikuu 2018

Joulupäivänä sukulaisia odotti lanttulaatikon ja rosollin sijaan hampurilaisbuffet. Burgerien väliin teimme todellista slowfoodia, pari päivää maustunutta ja hautunutta nyhtönautaa. Perfect! Resepti löytyi BBC:n sivuilta. Barbecue-nyhtönauta 2 kg häränkassleria eli niskaa 4 dl lihalientä rub: 2 rkl korianterinsiemeniä 2 rkl jeeransiemeniä 1,5 rkl keltaisia sinapinsiemeniä 1 rkl mustapippureita 1 rkl ruskeaa ruokosokeria 1 rkl savupaprikaa 1 tl cayennepippuria barbecuekastike: 2,5 dl punaviinietikkaa 75 g ruskeaa ruokosokeria 0,75 dl viskiä 0,75 dl kolaa 2,5 dl ketsuppia tujaus worcestershirekastiketta 2 dl kasslerin paistolientä Paahda korianterin-, jeeran- ja sinapinsiemeniä sekä mustapippureita kuivalla kuumalla pannulla parin minuutin...

bbq hampurilaiset Kastikkeet liharuuat marinadit nauta

Lue koko juttu täältä »

Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »