Parhaat Ruokablogit

Hyvää ruokaa ja annoskateutta

Paistettua turskanseläkettä talvijuureksilla ja sitruunaista voi-valkoviinikastiketta

16 Joulukuu 2018

Nyt talvijuurekset ovat parhaimmillaan, ja ne sopivat upeasti myös kalan seuraksi. Reseptin makeat talvijuures-kuutiot yhdistyvät taivaallisen hyvin hapokkaan ja sitruunaisen voi-valkoviinikastikkeen kanssa. Match made in heaven – britit kenties sanoisivat 🙂 Reseptiikka löytyi Great British Chefs- sivustolta, kastikkeen tein kuitenkin Anthony Bourdainin ohjeiden mukaan. Talvijuurekset 175 g lanttua 175 g porkkanaa 175 g palsternakkaa 175...

Anthony Bourdain beurre blanc juurekset Kala kastike Kasvislisuke keltajuuri lanttu Les Halles myskikurpitsa palsternakka porkkana Ranska Turska valkoviini voi-valkoviinikastike

Lue koko juttu täältä »

Hyvää ruokaa ja annoskateutta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »