Parhaat Ruokablogit

Hyvää ruokaa ja annoskateutta

Syksyistä herkkua: Poron ulkofileetä ja myskikurpitsasosetta vaniljalla ja ruskistetulla voilla

8 Lokakuu 2018

Sain tehtäväksi valmistaa jotain herkullista ruokaa sopien upeaan italialaiseen Le Macchiole Paleo 2010 punaviiniin. Kyseinen viini on valmistettu Cabernet Franc- … Lue loppuun...

KASVIS Kasvislisuke kurpitsa Le Macchiole Paleo 2010 Liha myskikurpitsa poro poron ulkofile punaviini Riista ruoka ruskistettu voi sose sous vide Syksy ulkofile Uncategorized Viini viinisuositus

Lue koko juttu täältä »

Hyvää ruokaa ja annoskateutta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »