Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Ihan melkein wellington

23 Elokuu 2019

Pakastimesta löytyy näin loppukesällä kaikenlaista mielenkiintoista, kuten paketti viimevuotisia, esikäsiteltyjä herkkutatteja. Niistä sain ajatuksen valmistaa sieniduxellesin ja siitä edelleen Beef Wellingtonin. Toisaalta kun perinteinen, aito Wellington on mielestäni vähän turhan juhlava arkiruoaksi, oikaisin muutamasta kohdasta ja tein siitä helpommin lähestyttävän. Wellington on ehkä muutenkin hiukan yliampuva nimi tälle aterialle, mutta periaatteessa se sisältää kaikki samat elementit: voitaikinan, lihan, parmankinkun ja sieniduxellesin. Vain hiukan yksinkertaistettuna.

entrecôte herkkutatti parmankinkku sienet voitaikina wellington

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »