Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Juhlava rapukohokas

3 Syyskuu 2019

Ravustus alkoi jo heinäkuun 21. päivä ja kotimaiset joki- tai täpläravut katoavat vadeilta taas perinteiseen tapaan asiaan kuuluvien juomien kanssa nautittuina niin sanotusti ”parempiin suihin”. Jäljelle jäävät hauskat muistot rapuillallisesta sekä rapujen kuoret lautasille. Kuorista taas syntyy maukas rapuliemi, josta voi loihtia vielä lisää herkkuja. On myös tilaisuuksia, joihin rapujen kanssa askarteleminen tai juomalaulut eivät oikein sovellu, mutta joissa sesongin herkkua olisi mukavaa tuoda esiin.

kausiruoka kohokas ravut

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »