Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
5 Elokuu 2025
4. 9/5 - (22 votes) Tortilla Española – espanjalainen perunamunakas – on yksi tapaspöydän rakastetuimmista klassikoista. Se hurmaa yksinkertaisuudellaan ja maistuu erinomaiselta niin lämpimänä kuin kylmänäkin. Tällä kertaa nostin sen uudelle tasolle lisäämällä joukkoon tonnikalaa – näin saat siitä entistä ruokaisamman ja täydellisen tarjottavan vaikka lounaaksi tai piknikille. Espanjalainen tonnikala-perunamunakas uusista perunoista (4-6 hlölle) 800 g uusia perunoita 1 kpl sipuli 1 prk (150g) tonnikalaa öljyssä 8 kpl kananmunia 1 dl tuoretta silputtua persiljaa 2½ tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria ½ dl oliiviöljyä Espanjalainen tonnikala-perunamunakas on herkullinen tapas Pese uudet perunat hyvin ja leikkaa ne viipaleiksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien