Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Galiamelonia ja kylmäsavulohta

14 Elokuu 2025

4. 9/5 - (42 votes) Kesän raikkain herkku syntyy kylmäsavulohesta, mehukkaasta Galiamelonista ja täyteläisestä katkarapu-piparjuurikreemistä. Tämä makujen liitto hurmaa niin arjessa kuin juhlapöydässä – voit koota sen näyttäväksi kokonaisuudeksi isolle vadille tai tarjoilla elegantteina annoksina yksittäin. Piparjuuren pirteä potku tasapainottaa lohen savuisuutta ja tuo annokseen ihastuttavaa raikkautta. Täydellinen yhdistelmä hellepäivän herkutteluun!

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »