Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
27 Elokuu 2025
4. 9/5 - (45 votes) Päivä on parhaimmillaan, kun lautaselle saa nostaa värejä, raikkautta ja pieniä yllätyksiä. Tämä ananassalsa on juuri sellainen – makean ananaksen, mehukkaiden tomaattien ja rouskuvan avomaankurkun liitto, jota täydentää raikas minttu ja limetin kirpeä pirskahdus. Lopputulos on yhtä aikaa makea, hapan ja hieman tulinen – täydellinen lisuke grilliruokien, tacojen tai rapeiden tortillalastujen rinnalle. Aromipajan raikas ananassalsa (noin 4 annosta) 300 g tuoretta ananasta (kuorittuna ja kuutioituna pieneksi) 3 kpl keskikokoista tomaattia 2 kpl avomaankurkku ½ kpl punasipuli ½–1 kpl tuore chili (maun mukaan) 1 kpl limetin mehu 3 rkl tuoreita mintunlehtiä hienonnettuna suolaa ja mustapippuria maun mukaan Makea ananas...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien