Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Suussa sulava omenapiirakka
25 Elokuu 2025
4. 9/5 - (42 votes) Valmista kesäkurpitsasta jotakin aivan muuta kuin olet tottunut – rapeita tikkuja, jotka kätkevät sisäänsä mehevän pehmeän sisuksen. Nämä parmesaanilla kuorrutetut herkut maistuvat yhtä hyvin maukkaana lisukkeena kuin naposteltavana dippikastikkeen kanssa. Mehevät parmesaani-kesäkurpitsatikut (noin 4 hlölle) 2 kpl (500g) kesäkurpitsaa 2 kpl kananmunia 50 g parmesaania raastettuna 2 dl pankojauhoja ½ tl suolaa Parmesaanikuorrutetut kesäkurpitsatikut vievät kielen mennessään Pese kesäkurpitsat hyvin ja kuivaa ne. Niitä ei tarvitse kuoria.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien