Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Mehevät parmesaani-kesäkurpitsatikut

25 Elokuu 2025

4. 9/5 - (42 votes) Valmista kesäkurpitsasta jotakin aivan muuta kuin olet tottunut – rapeita tikkuja, jotka kätkevät sisäänsä mehevän pehmeän sisuksen. Nämä parmesaanilla kuorrutetut herkut maistuvat yhtä hyvin maukkaana lisukkeena kuin naposteltavana dippikastikkeen kanssa. Mehevät parmesaani-kesäkurpitsatikut (noin 4 hlölle) 2 kpl (500g) kesäkurpitsaa 2 kpl kananmunia 50 g parmesaania raastettuna 2 dl pankojauhoja ½ tl suolaa Parmesaanikuorrutetut kesäkurpitsatikut vievät kielen mennessään Pese kesäkurpitsat hyvin ja kuivaa ne. Niitä ei tarvitse kuoria.

Alkuruoka KASVIS kasvisruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit tapas Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »