Parhaat Ruokablogit

In Umido – ruokablogi

Pehmeä myskikurpitsakeitto ja maustettu keittokerma

28 Syyskuu 2018

Myskikurpitsa on yksi, monissa keittiöissä vielä suhteellisen tuntematon syksyn sesonkikasviksista. Hiukan mystisen mäköinen ja eksoottisen niminen, iso, keltainen ja kivikovalta tuntuva kasvi herättää kaupan vihannesosastolla helposti varmasti vain ohimenevän ajatuksen ”Mitähän tuostakin voisi tehdä. ”, ja matka jatkuu. Ehkä helpoin tapa tutustua myskikurpitsaan on valmistaa siitä pehmeän täyteläinen myskikurpitsakeitto. Yhdestä myskikurpitsasta, parista porkkanasta, sipulista ja valkosipulista valmistuu 4-5 annosta aromikasta lounaskeittoa.

Featuring kasviskeitto Keitto Muut reseptit myskikurpitsa

Lue koko juttu täältä »

In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »