Parhaat Ruokablogit

65g Bakery – Ruokablogi

Detroit-pizza

13 Syyskuu 2018

Detroit-tyylin pizza on suorakaiteen muotoinen, pohjaltaan noin 2,5-3 cm paksuinen pannupizza. Tyylin kehitti vuonna 1946 Buddy’s Rendezvous-nimisen baarin omistaja Gus Guerra. Hän yhdisti vaimonsa sisilialaisen äidin pizzataikinan reseptin, amerikkalaisen juuston ja mausteisen tomaattikastikkeen syviin teräksestä valmistettuihin tummanpuhuviin pannuihin. Gusin alkuperäiset pannut eivät itseasiassa olleet varsinaisia pizzapannuja lainkaan vaan Detroitin autoteollisuuden käyttämiä varaosa-astioita. Guerra myi baarinsa 1953, jonka jälkeen baarin tilalla on toiminut Buddy’s pizza.

Featuring Juusto pannupizza Pannupizzat pizza Pizzat tomaattikastike Yhdysvallat

Lue koko juttu täältä »

65g Bakery – Ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »