Parhaat Ruokablogit

Syyskilpailun tulokset

Voittajaksi selvisi Saaranlautasella reseptillä SAVULOHI-CHORIZOPASTA, VALMISTA 15 MINUUTISSA. Parhaat Ruokablogit ja Espoon Kauklahden Lasihytti onnittelee voittajaa!

Parhaat Ruokablogit on jälleen kilpailumielellä! Jo toistamiseen olemme saaneet taustallemme kolme Espoon Kauklahdessa toimivaa ruoka-alan yrittäjää, joskin heidän uusilla liikkeillään. K-Supermarket Lasihytti, Maxin kala ja Halmeen leipomo yhdessä Parhaiden Ruokablogien kanssa kutsuivat ruokabloggajat kesäkilpasille. Voittajaksi kilpailussa selvisi yleisöäänestyksellä Saaranlautasella artikkelillaan SAVULOHI-CHORIZOPASTA, VALMISTA 15 MINUUTISSA. Parhaat Ruokablogit ja Kauklahden Herkkukatu onnittelee voittajaa!

Toiseksi Syyskilpailussa tuli Hyvän mielen ruoka artikkelillaan Syksygalette ja kolmanneksi ylsi Graafikon keittiössä - Omena–salted caramel -galette.

Uutisoimme lisää, kun olemme tavoittaneet voittajan ja toimittaneet palkinnon perille.
Äänestysarvontaan osallistuneet, tarkkailkaa myös roskapostianne, sillä meidän yhteydenottomme on saattanut mennä sinne.

Lue lisää kilpailusta »

Parhaat Ruokablogit kiittää vielä kaikkia kilpailuun osallistuneita sekä siinä äänestäneitä. Tulevaisuudessa toivomme yhä kasvavaa osallistumisaktiivisuutta, jotta pääsisimme taas palkitsemaan teitä, mahtavat bloggaajat!

Kilpailun voittaja

Saaranlautasella