Parhaat Ruokablogit

Syyskilpailun tulokset

Voittajaksi selvisi Saaranlautasella reseptillä SAVULOHI-CHORIZOPASTA, VALMISTA 15 MINUUTISSA. Parhaat Ruokablogit ja Espoon Kauklahden Lasihytti onnittelee voittajaa!

Parhaat Ruokablogit on jälleen kilpailumielellä! Jo toistamiseen olemme saaneet taustallemme kolme Espoon Kauklahdessa toimivaa ruoka-alan yrittäjää, joskin heidän uusilla liikkeillään. K-Supermarket Lasihytti, Maxin kala ja Halmeen leipomo yhdessä Parhaiden Ruokablogien kanssa kutsuivat ruokabloggajat kesäkilpasille. Voittajaksi kilpailussa selvisi yleisöäänestyksellä Saaranlautasella artikkelillaan SAVULOHI-CHORIZOPASTA, VALMISTA 15 MINUUTISSA. Parhaat Ruokablogit ja Kauklahden Herkkukatu onnittelee voittajaa!

Toiseksi Syyskilpailussa tuli Hyvän mielen ruoka artikkelillaan Syksygalette ja kolmanneksi ylsi Graafikon keittiössä - Omena–salted caramel -galette.

Lue lisää kilpailusta »

Voittajan palkinnon luovutus

Syyskilpailun palkinnon luovutus voittajalle Lauantaina saimme viimein saateltua päätökseen syyskuulla kamppaillun Parhaiden Ruokablogien Syyskilpailun, kun matkasimme Järvenpäähän palkitsemaan voittajaa. Palkintona oli tuotepaketti, jonka olivat sponsoroineet Espoon Lasihytissä sijaitsevat K-Supermarket Lasihytti, Halmeen kahvila sekä Maxin kala.

Saaran lautasella -blogia pitävä voittaja kertoi meille innostuneensa ruoanlaitosta jo lapsena, tehneensä ruokaa 5-vuotiaasta lähtien ja harmittelevansa nykyään sitä, että ei lähtenyt aikoinaan opiskelemaan ruoanlaittoa. 1990-luvulla hän kuitenkin piti lounasravintolaa. Blogia ”Saara” innostui pitämään, koska hän tykkää tehdä ruokaa ei niinkään trendien mukaisesti, vaan juuri sillä perusteella, mitä kulloinkin sattuu tekemään mieli. Blogiin näitä asioita on helppo säilöä ja tuoda muiden tietoisuuteen. Myös lukuisten matkojen erilaiset ja uudet makukokemukset on mukava jakaa blogissa.

Voittajaresepti, savulohi-chorizopasta, tuntui Saaran mielestä oivalliselta kilpailijalta siinä mielessä, että se on helppo ja hyvä resepti, sellainen suurelle yleisölle sopiva. Lisäksi hän kertoi pitävänsä kalaruokien valmistuksesta. Samalla kilpailuun osallistuminen sai hänet taas aktivoitumaan hiukan hiljaiseloa viettäneen bloginsa pariin. Osallistuminen kannatti ja toi Saaralle voiton.

Parhaat Ruokablogit onnittelee voittajaa vielä kerran ja toivottaa kaikki muutkin bloggaajat tervetulleiksi kisaamaan, kunhan uusia kilpailuja taas järjestetään!

Syysterkuin, Aleksi Sutela

Kilpailun voittaja

Saaranlautasella