Parhaat Ruokablogit

Ruokablogien syyskilpailu 2019

K-Supermarket Lasihytti, Maxin kala ja Halmeen leipomo yhdessä Parhaiden Ruokablogien kanssa kutsuvat sinut kilpasille.

Kilpailuun tähän mennessä osallistuneet

Parhaat Ruokablogit on jälleen kilpailumielellä! Jo toistamiseen olemme saaneet taustallemme kolme Espoon Kauklahdessa toimivaa ruoka-alan yrittäjää, joskin heidän uusilla liikkeillään.

Kauklahden Lasihyttiin kesäkuulla avautunut K-Supermarket Lasihytti on ruokakauppana vähintäänkin poikkeuksellinen. Se tarjoaa asiakkailleen ensimmäisenä lähikauppana Suomessa mahdollisuuden ostaa Pirkka-viinejä ja nautiskella niitä kaupassa ruokaostosten yhteydessä. Kaupan ravintola tarjoilee esimerkiksi tapaksia ja Lasihytin kokin tekemiä annoksia. Syksyllä asiakkaat saavat tastingeissa maistella juustoja ja viinejä kaupan juustohuoneessa. Muun muassa Hakaniemen kauppahallissa toimiva juustoliike Lentävä lehmä on lähtenyt ensimmäistä kertaa yhteistyöhön kaupan kanssa, kun se on ottanut aisaparikseen K-Supermarket Lasihytin. Lisäksi kaupasta löytyy maailman pienin kahvipaahtimo sekä espoolaisen legendaarisen Halmeen kahvilan toimipiste, ihan oikea jauholeipomo ruisjuuren kera.

Viime vuosina suuresti suosiota kerännyt Maxin kala, joka tunnetaan laadusta ja tuoreudestaan, on muuttanut Lasihyttiin. Kaupasta itsestään ei kalatiskiä löydy vaan tuoreen kalan myynnin hoitaa Maxin kala omissa tiloissaan. Tuoreen kalan lisäksi sieltä voi ostaa kalaruoka-annoksia, joita valmistetaan tiloihin rakennettavassa isossa ravintolatason keittiössä.

Yhteistyökumppanimme K-Supermarket Lasihytti, Maxin kala sekä Halmeen leipomo tarjoavat nyt juuri Sinulle, rakas bloggaaja, mahdollisuuden osallistua syksyiseen reseptikilpailuun. Laadi siis uusi tai valitse sopiva jo entuudestaan tutuista resepteistäsi ja lähde mukaan kilpailemaan. Ainoana rajoituksena on, että et ole osallistunut reseptilläsi edelliseen kilpailuumme. Voittaja valitaan tuttuun tapaan äänestyksellä ja palkinto toimitetaan Parhaiden Ruokablogien toimesta henkilökohtaisesti, mikäli voittaja löytyy Suomesta.

Siis eipä sitten muuta kuin syysherkkuja loihtimaan!

Kilpailuun voit osallistua lähettämällä meille syysherkkusi ruokareseptin alla olevalla lomakkeella.
Säännöt:

  • Tee reseptistäsi uusi artikkeli blogiisi ja lisää siihen linkki tälle kilpailusivulle: http://www.parhaatruokablogit.fi/kilpailut/2019/8
  • Artikkelilla pitää olla kategoria "Parhaat Ruokablogit syyskilpailu 2019"
  • Kilpailuun osallistuvan artikkelin saa julkaista heti 13.08.2019 alkaen (eli ennen äänestyksen alkamista)
  • Voittaja julkistetaan 21.09.2019

Voittaja määräytyy 14.09.2019 alkavan yleisöäänestyksen perusteella. Eniten ääniä kerännyt resepti voittaa Kauklahden Lasihytin tarjoaman tuotepalkinnon. Palkinto toimitetaan perille henkilökohtaisesti* Parhaiden Ruokablogien perustajan Aleksi Sutelan toimesta.

* Henkilökohtainen perilletoimitus tapahtuu Suomen rajojen sisällä.

Kilpailullisin terveisin, Aleksi Sutela
parhaatruokablogit@gmail.com