Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Historiallinen glögi

6 Joulukuu 2018

Pakastemarjoista keittää helposti jouluisen glögihillon, joka maistuu esimerkiksi niin jogurtin seassa, kakun välissä kuin paahtoleivän päällä. Siinä sivussa syntyvät myös suolalyhdyt, joiden tekeytymiseen kannattaa varata viikko, ellei toinenkin. Mitä olisikaan joulu ilman höyryävän kuumaa ja mausteista glögiä? Mutta yhtä lailla glögin makumaailmasta voi nauttia hillon muodossa. Suosittelen testaamaan glögiä esimerkiksi salaatinkastikkeen maustajana sekä raikkaana mocktailina.

glögihillo Joulu suolalyhty Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »