Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Jouluaamu

23 Joulukuu 2018

Jouluinen granola syntyy vaikka hetkeä ennen aamupalaa, kun sekoittaa mausteet kaurahiutaleisiin ja pähkinöihin sekä paahtaa pannulla. Arvoin perinteisen joulupuuron ja siitä varioitavien riisivanukkaiden välillä, mutta päädyin lopulta jouluiseen granolaan maustamattoman jogurtin ja marjojen seurassa. En jaksanut odottaa puuron valmistumista ja kaipasin paahdettujen ja jouluisten mausteiden tuoksua. Samaan aikaan kun granola paahtui pannulla, kiehautin parissa minuutista pakkasesta nappaamani marjasekoituksen kattilassa. Sokeria olisi voinut lisätä joukkoon, mutta tyydyin ripauksella aitoa vaniljaa.

granola Joulu Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »