Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Olutmarinoitua hirven vasan paistia ja haudutettua puikulaperunaa

12 Joulukuu 2021

Ruokabloggarina tämä ruoka teksti olisi pitänyt julkaista yli viikko sitten tai sitten vasta vuoden päästä. Halusin kuitenkin syödä itsenäisyyspäivänä hyvää Suomalaista ruokaa. Itsenäisyyspäivänä siis tein itselleni olutmarinoitua hirven vasan paistia ja seuraksi haudutettua puikulaperunaa. AINEKSET: 900g hirven vasan paistia 2dl olutta (porter) 2rkl riistamaustetta 1tl suolaa 150g Suomalaista pekonia Rypsiöljyä OHJE: Poista hirven vasan paistista mahdolliset kalvot. Kaada pakastepussiin olut, riistamauste ja suola.

hirvi Liha olut Pääruoka paisti peruna puikula

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »