Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Moskovanpata hirvenpaistista

14 Lokakuu 2018

Hirven metsästysaika on jälleen menossa, joten on aika tyhjentää pakastetta viime vuotisista lihoista. Pari viikkoa sitten pojan ollessa intistä vapailla valmistettiin isohkosta paistista moskovanpataa. Alkuperäisessä Mysi Lahtisen reseptissä käytetään nautaa, mutta hirvi käy myös hyvin. Tällä määrällä olisi ruokkinut isommankin perheen, mutta kestipä meille pariksi päiväksi. Ainekset: 1700g hirvenpaistia 4kpl venäläisiä suolakurkkuja 4kpl sipulia 5rkl vehnäjauhoja 3rkl juoksevaa hunajaa 2dl härkäfondia 125g sinihomejuustoa 240g smetanaa Mustapippurirouhetta Voita Ohje: Nosta paisti jääkaapista huoneenlämpöön tuntia ennen ruuanvalmistusta.

hirvi Liha Pääruoka pata Riista

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »