Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Lapin ukon keitto

16 Maaliskuu 2018

Tänään päätettiin tehdä porosta lapin ukon keittoa. Tehtiin ihan perinteisellä lappilaisella reseptillä. Tämä keitto on todellakin täyttävää ja helppo- ja nopea valmistaa. Ainekset: n. 700g poronkäristyslihaa Suolaa 7,5dl vettä 1kpl sipuli 1kpl lihaliemikuutio 500g perunasuikaleita 500g kasvissuikaleita 250g viherpippurisulatejuustoa 2,5dl kermaa 1tl kuivattua rakuunaa Silputtua ruohosipulia Persiljasilppua Voita ruskistamiseen Ohje: Ruskista lihat voissa parissa erässä ja kaada kattilaan.

Keitto lappi Pääruoka poro Riista

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »