sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 sauvajyvänen
Hirven entrecote pönttöuunissa
8 Joulukuu 2025
Tein tätä porsaan ulkofilettä viime viikolla ihan tavallisena torstaina. Olin ostanut reilunkokoisen porsaan ulkofileen hyvästä alennuksesta ja valmistin sen sopivana päivänä. Meidän pönttöuunissa tavallisen kokoiset tulet palavat noin kaksi tuntia, jonka jälkeen uunissa on hyvä hiillos. Tein tulet ja heti sen jälkeen otin fileen jääkaapista ja hieroin mausteseoksen pintaan. Annoin lihan lämmetä huoneenlämpöön ja maustua sen pari tuntia, jonka jälkeen kypsensin sen.
sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien