Parhaat Ruokablogit

sauvajyvänen

Kasvisliemi

17 Marraskuu 2025

Syysloman toriostoksista ja kasviskokkailuista jäi ainekset hyvään liemeen. Tällaisen lieme voi tehdä oikeasti ihan mistä kasviksista sattuu olemaan, tämä postaus on lähinnä muistutus itselle ja muille, että kannattaa keittää hyvä kasvisliemi ennen kuin siirtää kuoret ja kannat bioroskikseen. Käytän lientä keittoihin, risottoihin, kastikkeisiin ja ja patoihin. porkkanan kuoret ja kannat sipulin kuoret ja kannat nauriin kuoret purjon vihreät ehdet sellerin varsi kukkakaalin kannat timjamia persiljan varsia vettä Laita kasvikset ja yrtit kattilaan, lisää vettä niin että kaikki peittyvät. Keitä kasviksia puolisen tuntia tai vähän yli.

hävikistä herkuksi liemi vege

Lue koko juttu täältä »

sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »