Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

SYKSYN MAKEUTTA 2023

12 Syyskuu 2023

Taas päästään arvioimaan makuja Syksyn ensimmäinen tieteellisgastronominen TG-klubi aloittaa makeasti, sillä ensimmäiseksi teemaksi valikoitui sokeri. Hotelli- ja ravintolamuseon Laikan pitämän sokerin kulttuurihistorialuennon lisäksi minä kerron hieman makeudesta ja muista mauista. Perinteinen aistinvarainen arviointi toteutetaan nyt siten, että osallistujat saavat samalla tutustua muidenkin makujen tunnistamiseen. Syksyllä 2023 TG-klubissa tapahtuu jälleen pieniä muutoksia. Ensinnäkin...

Sokerit ja hunaja

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »