Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

Lisää narinaa marraskuun synkkyyteen

29 Lokakuu 2025

Perinteisesti leipäjuusto valmistettiin kotona helposti juustoutuvasta ternimaidosta, joka saatiin juuri poikineen lehmän maidosta. Juustosta muotoiltiin pyöreä kakku, joka asetettiin varrelliselle telineelle ja kypsennettiin avotulen tai hiilloksen loimussa. Tästäkin kerromme marraskuisessa klubi-illassamme. Narina sopii hyvin marraskuisen märän, tuulisen pimeyden äänimaisemaksi. Mekin siis narisemme seuraavassa Tieteellisgastronomisessa ruokaklubissamme, mutta muutoin pyrimme välttämään marraskuista ankeutta.

Maitotuotteet Ääni

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »