Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

KÄSINKIRJOITETTUA RUOKAA ELI KÖYHÄN MIEHEN RUOKAPRINTTERI

27 Toukokuu 2018

Ylen tiedesivut kyselivät äskettäin, että onko 3D-kotitulostin vuoden turhake. Me taas kevään viimeisessä MG-klubissa pohdimme, että minkälaiseen käyttöön mahtaa ruoan 3D-tulostimet lopulta asettua. Tuleeko niistä esimerkiksi: Upea uusi teknologia, jolla voidaan tuottaa esimerkiksi ravitsemuksellisesti räätälöityjä tuotteita erikoisruokavaliota kaipaaville, esimerkiksi lapsille tai vanhuksille Pikaruokaprinttereitä, vaikkapa astronauteille tai koululaisten iltapäiväpitsoille 3D-printteriravintoloita Huikea teknologia aivan uusien rakenteiden ja...

Kaikki muut Kotikokkausta tieteellisesti

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »