Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

IHMISENÄ JA HUMANOIDINA

17 Syyskuu 2025

Yleensä aloitamme syksyn Tieteellisgastronomiset ruokaklubit muistuttamalla mieliin aistinvaraisen arvioinnin käytänteitä, ja vähän harjoittelemalla aistien analyyttistä käyttöä. Esimerkiksi viime vuoden syyskuussa tutustuimme tarkemmin umami-makuun osana tomaatti-iltaa. Tällä kertaa järjestimme ensimmäisen klubi-illan yhteistyössä Toisissa Tiloissa -esitystaidekollektiivin kanssa, jotka ohjasivat meidät kokemaan maailmaamme myös muiden olentojen kautta, todellisten tai kuviteltujen. Niinpä rakensimme illan ohjelman siten, että: Ensin...

Kaikki muut aistit

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »