Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Nautaa ja perunaa kolmella tapaa

25 Huhtikuu 2020

Kahdelle aikuisella kaksi naudan sisäfilepihviä n 1 kg perunoita (meillä Annabelle) voita suolaa maitoa 2 kananmunan valkuaista (haluamaasi yrittiä, meillä timjamia) valinnaiseksi lisukkeeksi vihreää tankoparsaa sekä punaviiniä sekä lihalientä nopeaan reduktioon Naudan sisäfile sous videssä 54 astetta 1 tunti. Perunafondant: Perunat kuoritaan ja leikataan päät pois, jotta jäljelle jää suurin piirtein yhtä suuria ja tasalevyisiä perunapaloja. Huuhdellaan ja kuivataan huolellisesti. Paistetaan pannulla ensin suuremmalla lämmöllä pinnat ruskeiksi, käännetään, lisätään pannulle reilusti voita ja haudutellaan miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes perunat ovat kypsiä. Perunavaahto: Paloitellaan perunat pieniksi ja keitetään pehmeiksi.

nauta Pääruoat parsa peruna punaviini

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »