Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Välipalapatukat

30 Syyskuu 2021

VÄLIPALAPATUKAT 4 dl kaurahiutaleita 1 dl kookoshiutaleita 1 dl hasselpähkinärouhetta 1 dl siemensekoitusta 1 dl kuivattuja pehmeitä karpaloita 1 dl kuivattuja pehmeitä aprikooseja silputtuna 1/2 dl rypsiöljyä 1/2 dl vettä 1 dl juoksevaa hunajaa Sekoita kuivat aineet keskenään. Mittaa öljy, vesi ja hunaja kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Kaada seos kuivien aineiden joukkoon ja sekoita. Painele taikina tiiviiksi levyksi leivinpaperilla vuoratulle pellille ja kyosennä 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna levyn jäähtyä puolisen tuntia ennenkuin leikkaat sen paloiksi.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »