Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Ruskea possunlihakastike (jauhot ruskistettu)

14 Syyskuu 2021

Välillä tekee jopa itselläkin mieli ihan tavallista ruskeaa lihakastiketta. Tällä kertaa tein sen possun suikalelihasta. Monissa ohjeissa laitetaan lihat ja ruskistetut jauhot yhtä aikaa kypsymään, vaan minä tykkään haudutella ensin lihoja (vaikka tekisin possun lihasta) ja vasta sitten lisään jauhot. En ole tottunut hauduttelemaan suurustettua kastiketta tunti tolkulla, vaan nämäkin on niin tottumis kysymyksiä. Kermaa en tällaiseen perinteiseen kastikkeeseen laita ollenkaan.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »