Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Kabanossikeitto

27 Syyskuu 2021

Vakkei makkararuoat omiin lemppariruokiin lukeudukkaan, niin kabanossikeittoa syön minäkin silloin tällöin ihan mielelläni. Keiton liemen väri tulee lihafondista, värjäävistä mausteista ja siitä, että ruskistin makkarat paistinpannulla oikein ruskeiksi (ilman lisättyä rasvaa) ennen keittoon lisäämistä. Tässä yksi versio kabanossikeitosta. Kabanossikeitto 1 litra litraa vettä (aluksi, lisää tarvittaessa) 1 lihaliemikuutio/lihafondi 4 - 5 kpl isoa perunaa (kuori, lohko ja huuhdo, käytin yleisperunaa) 1 oikein iso keltasipuli (kuori ja hienonna) suolaa (aluksi ½ tl) soijakastiketta (aluksi noin ½ rkl) paprikajauhetta (aluksi reilu ½ tl) 1 pieni valkosipulin kynsi (raasta/hienonna) mustapippuria myllystä monta kierrosta 1 pieni pss (= 200g)...

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »