Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Mämmirahka

18 Huhtikuu 2020

Jääkaappiin jäi pääsiäisen pyhiltä mämmiä pikkasen ja kun se ei enää tullut sellaisenaan syötyä, tekaisin eilen jälkkäriksi mämmirahkaa. Mämmijäätelö oli toinen vaihtoehto mitä harkitsin, mutta sen kokeilu jäi tuonnemmaksi. Mämmirahkaan laitoin; 2 dl vispikermaa -> vaahdotettuna, 250 g prk maustamatonta rahkaa, noin 250 g mämmiä, kirpakkuutta/terävyyttä antamaan sitruunannehua pari rkl, pieni loraus maitoa löysyttämään seosta, ripsaus sokeria. Maistella kannattaa ja lisäillä makeutta oman maun mukaiseksi. Minä hienonsin loput pääsiäiskarkit koristeeksi.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »