Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Vatkattu puolukka- ja mustaherukkapuuro

29 Huhtikuu 2020

Sain ystävältä puolukoita, niin piti heti tehdä vatkattua puolukkapuuroa. Tai vispipuuroa se meillä on. Lappapuuro nimitys tuntuu kovin vieraalta. Jotkut tykkäävät siivilöidä marjojen kuoret pois mehun seasta, mutta minä jätän ne aina puuroon. Vatkattu puolukkapuuro (vispipuuro, lappapuuro) 9 dl vettä 2 kukkuraa dl puolukkasurvosta (tai muuta marjasurvosta) 1-1½ dl sokeria (laita aluksi vain 1 dl) ripsaus suolaa (1 tl vaniljasokeria) 2 dl tummia mannasuurimoita Mittaa vesi, sokeri, suola ja puolukkasurvos kattilaan ja keitä seosta 5 min.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »