Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Juustoinen sei-tomaattivuoka
29 Huhtikuu 2020
Sain ystävältä puolukoita, niin piti heti tehdä vatkattua puolukkapuuroa. Tai vispipuuroa se meillä on. Lappapuuro nimitys tuntuu kovin vieraalta. Jotkut tykkäävät siivilöidä marjojen kuoret pois mehun seasta, mutta minä jätän ne aina puuroon. Vatkattu puolukkapuuro (vispipuuro, lappapuuro) 9 dl vettä 2 kukkuraa dl puolukkasurvosta (tai muuta marjasurvosta) 1-1½ dl sokeria (laita aluksi vain 1 dl) ripsaus suolaa (1 tl vaniljasokeria) 2 dl tummia mannasuurimoita Mittaa vesi, sokeri, suola ja puolukkasurvos kattilaan ja keitä seosta 5 min.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien