Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
29 Huhtikuu 2020
Ylikypsiä banaaneja jää aina silloin tällöin, eikä aina huvita leipoa banaanikakkua, -muffinsseja- tai piirakkaa. Tässä yksi ihan hyvä tapa tuhota ylikypsät banaanit. Banaanipannarit/paksut ohukaiset 3 tummunutta /ylikypsää banaania 5 dl maitoa 2 isoa kananmunaa 4½ dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 2 rkl sokeria (enemmän? ) vähän vajaa tl suolaa 2-3 tl kanelia 3 rkl öljyä Paistamiseen voita Valmistaminen: Kuori ja soseuta banaanit esim haarukalla tilsimällä lautasella. Sekoita kulhossa maito, banaanisose ja kananmunat (minä käytän pallkovatkainta) Sekoita kuivat ainekset sekaisin ja lisää ne sekä öljy taikinaan, Sekoita hyvin, ettei tule kokkareita.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien